De vrouw achter de camera

Marl1 Fotografie

Mijn naam is Marleen de Vries – Feenstra. Mijn naam korte ik vroeger altijd af. De laatste drie letters van Marleen zijn het cijfer 1. Dus het werd Marl1!

Sinds het voorjaar van 2015 ben ik begonnen met diverse cursussen fotografie waaronder ook diverse advanced cursussen fotografie van niemand minder dan Kars Tuinder en van Matthijs Houthuijs. Ik had altijd als hobby fotograferen en liep vaak met mijn camera van dingen en momenten foto’s te maken. Zo leuk! Dankzij social media zagen ook andere mensen mijn werk en het leuke en best verrassende was: anderen vonden mijn werk ook mooi! Wat een complimenten kreeg ik en krijg ik nog steeds dagelijks. Prachtig natuurlijk en ik blijf het bijzonder vinden! Want ik doe en leg vast wat ik mooi vind. Wat een compliment dat andere mensen dat dan ook heel mooi vinden! Zo is mijn hobby uitgegroeid tot een serieus bedrijf. En nog steeds geniet ik van de momenten met mijn camera! Dat is de ene keer met families, feesten of bedrijven en een andere keer fotografeer ik mooie plekjes bij mooie omstandigheden zoals avondfotografie of landschappen tijdens ondergaande -of opkomende zon. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Maar alle shoots zijn weer genieten. Wat een verscheidenheid aan mensen en elk mens is prachtig!

Tot nu toe merk ik dat mensen het nooit heel fijn vinden om op de foto te komen. En dat vind ik zo herkenbaar! Ik vind het zelf ook ongemakkelijk als ik gefotografeerd word! Elke keer is het weer een uitdaging om iedereen mooi op de foto te krijgen zoals ze zijn. Om mensen op hun gemak te stellen. Niet gefaked, niet geposeerd. Gewoon zoals ze zijn. Dus bewegen, praten en vooral heel veel lol maken. Altijd een succes en fijn om te horen dat mensen verbaasd zijn als ze zien hoe mooi ze zijn! En dat de shoot zo snel ging en hoe leuk ze de shoot vonden! Feestjes en bruiloften vind ik altijd weer bijzonder! Een eer om zo’n intiem moment van zo dichtbij vast te mogen leggen!

 

Naast mensen fotograferen vind ik het heerlijk om ook andere dingen te fotograferen. Lekker rondkijken en genieten en vastleggen. Ik hou ervan om te spelen met licht, zon, lijnenspel en bijzondere hoeken. Kortom: schrijven met licht (letterlijk)!

Mooie beelden en goede fotografie wordt in ons dagelijks leven steeds belangrijker. Zeker op het gebied van online marketing, website content en social media. Ik laat jou, jouw feest, bruiloft of je organisatie graag op z’n allerbest zien. Ik denk graag met jou mee als opdrachtgever, ben benieuwd naar jouw wensen en ideeën en bespreek graag alle mogelijkheden en opties met je. 

Kijk gerust rond op mijn site en mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben dan sta ik je heel graag te woord!

 

Copyrighted Image